Model

Od

TrajanjeNaša baza
Marina Dalmacija je smještena samo 7 km južno od Zadra te zahvaljujući njezinoj središnjoj poziciji na Jadranu, okruženoj bogatim i razvedenim arhipelagom, marina Dalmacija je zaista omiljena baza mnogim nautičarima.

Naša baza nalazi se u D-marin marina "Dalmacija" BIBINJE-SUKOŠAN, na adresi: ASTA YACHTING, mol 6 & 7

Budući je smještena samo 7 km južno od Zadra te zahvaljujući njezinoj središnjoj poziciji na Jadranu, okruženoj bogatim i razvedenim arhipelagom, marina Dalmacija je zaista omiljena baza mnogim nautičarima. Marina se nalazi na sjevernoj strani prostranog prirodnog zaljeva uz čije obale se proteže i Sukošan, pa otuda i naziv marina Sukošan kojim ju ponekad nazivaju. Od obližnjih otoka Ugljana i Pašmana odvaja ju tek dva kilometra širok zadarski tjesnac, a samo sat ili dva plovidbe dijeli ju od prekrasnog i nadaleko poznatog nacionalnog parka Kornati, pa zato predstavlja idealnu startnu točku za obilazak nezaboravnih ljepota Dalmacije.

Prostire se na površini od 35 ha i sa svojih 1200 vezova u moru i 500 vezova na kopnu predstavlja najveći nautički centar u Hrvatskoj i bitan nautičko-turistički punkt ovoga dijela obale. Marina Dalmacija zahvaljujući svojoj opremljenosti prema međunarodnim standardima, prostranim vezovima i odgovarajućoj dubini mora omogućuje smještaj plovilima do 25 metara, a u tranzitu jahtama čak do 80 metara dužine.

U marini ćete pronaći širok raspon usluga kao što su servis brodova i brodskih motora, usluge popravka, pranja i održavanja plovila, a tu je i benzinska pumpa, praonica rublja i moderni sanitarni čvorovi, kao i dućan s prehrambenim artiklima i restorani. Pri izgradnji marine vođena je posebna briga za očuvanje okoliša i zaštitu prirodne uvale u kojoj se nalazi tako da posjeduje vlastiti sustav za pročišćavanje otpadnih voda i poseban sustav za prinudnu izmjenu mora u marini.

Prednost marine Dalmacija svakako predstavlja i njezina odlična prometna povezanost. Regionalna zračna luka Zemunik nalazi se na samo 5 km od Zadra i dobro je povezana sa glavnim europskim gradovima. Zadar je lako dostupan autobusom ili automobilom novoizgrađenom autocestom Dalmatinom.

 

VAŽNE INFORMACIJE

Base manager: Mr. Šime Šokota 00385(0) 99 5304 900
Recepcija: Mrs. Maja Bogdan Mičić 00385(0) 99 269 2191
24/7 assistance service: 00385(0) 98 273 104

Ne zaboravite slijedeće dokumente:

putovnice ili osobne iskaznice, skippersku dozvolu i VHF licencu

Molimo vas pošaljite nam popunjenu crew listu zajedno sa kopijom vaše skipperske dozvole i brojem vašeg mobilnog telefona najkasnije 7 dana prije vašeg dolaska.

Supermarket: radno vrijeme 8.00 - 20.00 sati.

Benzinska postaja: pokraj mola 1, radno vrijeme 8.00 - 20.00 sati.

Transferi

Udaljenost od zračne luke ZADAR do marine Dalmacija je otprilike 7 km a od zračne luke SPLIT otprilike 120 km.

Vaš transer možemo organizirati na slijedeći način (minibus za max. 8 osoba): na zahtjev, plaćanje u gotovini na licu mjesta.

Cijene transfera:

Zračna luka Zadar - marina “DALMACIJA” EUR 30,00 / per tour
Trajektna luka Zadar - marina “DALMACIJA” EUR 30,00 / per tour
Zračna luka Split - marina “DALMACIJA” EUR 130,00 / per tour
Trajektna luk aSplit - marina “DALMACIJA” EUR 160,00 / per tour

Molimo vas informirajte nas na vrijeme tako da možemo uspješno organizirati vaš transfer.

Kako do nas?

Ukoliko dolazite automobilom, izađite s autoputa A1 na izlaz ZADAR 2/Sukošan.

Parkiranje je moguće unutar marine, cijena je KN 80,00 (cca EUR 10,00) auto/dan

Molimo uzmite u obzir da je plaćanje moguće isključivo u kunama u gotovini na ulaznim/izlaznim rampama marine.

Polazak iz:

O nama

ASTA YACHTING Ltd.
Put Murata 1a/P.P. 255
23000 ZADAR, CROATIA

+385 (0)23 316 902
+385 (0)23 316 765
+385 (0)98 332 165
info@asta-yachting.hr

Zašto odabrati Asta Yachting?

Jednostavni postupak rezervacije Garancija najbolje cijene Profesionalni servis Eskluzivna usluga Pogodnosti za partnere

Pratite i preporučite nas

Povežite se, primajte najnovije informacije i raspravljajte o top temama jedrenja

Yachtpool

JAM Yacht Supply

Current weather

N 43°55’23’’     E 15°27’22’’

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.
Slažem se.