Model
od
Trajanje


Asta preporuke

 

Gabi i Manfred Wolf, Njemačka
S obitelji i prijateljima već godinama unajmljujem jedrilice u Asti Yachting i vrlo sam zadovoljan s kvalitetnom i prijateljskom uslugom te dobrim cijenama.
Asta je naš prvi i najdraži izbor.

Srdačan pozdrav do lipnja,

Gabi i Manfred Wolf, Njemačka


Ivana Slezacek, Austrija
Volim Hrvatsku i njezine prekrasne otoke i obilazim ih s prijateljima svake godine.
Asta Yachting uvijek najbolje brine o nama na prijateljski i susretljiv način. Nikada nemamo problema, sve funkcionira perfektno, brodovi su odlično održavani, a osoblje Aste Yachting ne može biti bolje.
Hvala dragoj Asti, ove godine vidjet ćemo se opet! Preporučujemo vašu uslugu svakome!

Vaša skiperica

Ivana Slezacek, Austrija


Martin Kostevc, Slovenija
Več nekoliko godina koristim usluge Asta Yachting.
Moram reč da su u firmi vrlo profesionalni, spremni da gostu pruže uslugu na visokoj razini,i da sam se kod njih uvjek osječao kao poželjan gost.
Uvjek su spremni i voljni za dogovor i bilo kakvu pomoč ako ti zatreba. Preporučujem svima koju traže nešto što je nekad bilo a danas je rjetkost...

Hvala Asti i pozdrav u Sukošan

Martin Kostevc, Slovenija


Cathleen i Rainer Sommer, Njemačka
Jedrimo s Astom Yachting od 1997. godine (Andis Charter). Ova regija je predivna. Brodovi su uvijek vrlo dobro održavani i u dobrom su stanju.
Asta tim uvijek je bio i uvijek je prijateljski spreman pomoći u bilo kakvoj situaciji. Oduvijek smo u dobrim rukama. Kad bi trebalo ocijeniti Astu Yachting, ocijenili bismo vas s 5 zvjezdica.

Srdačan pozdrav iz sunčanog i hladnog Leubingena.

Cathleen i Rainer Sommer, Njemačka


Jiri F. Češka republika
S Astom Yachting jedrim od 2005. godine i od tada imam samo najbolja iskustva. Pristup osoblja prema gostima je na profesionalnom nivou. Unajmljivao sam mnogo brodova i nikad nisam imao problema. Brodovi se redovito održavaju, a stariji modeli su u dobrom stanju. Unajmljivao sam brodove i u drugim čarter tvrtkama, ali zasad ostajem vjeran Asti Yachting i njihovoj odličnoj usluzi.

Jiri F. Češka republika


Malte Klassen, München, Njemačka
O ovoj regiji nema se što dodatno pisati jer je legendarna. Od 2009. godine redovito unajmljujem jedrilice u Asti Yachting. Prije toga unajmljivao sam brodove i u drugim čarter tvrtkama uključujući i TUI marine i s razlogom mogu svrstati Astu Yachting u kategoriju sa spomenutim tvrtkama što se tiče usluge, servisa i pouzdanosti.
Unajmljivao sam jedrilice različitih tipova i godišta i starije su jednako dobro održavane kao i novije. Primopredaja je uvijek na profesionalnoj razini i bez ikakvih poteškoća. Uvijek sklapam ugovor direktno s Astom Yachting i nikad nisam imao problema.
Za mene je Asta Yachting tvrtka koja nudi najbolji omjer vrijednosti za novac na području Mediterana i radujem se sljedećem jedrenju s djecom (2 i 4 godine) i obitelji.

Malte Klassen, München, Njemačka


Helmut Walter, skiper, Njemačka
20. lipnja ponovo ćemo jedriti prekrasnim Jadranom s Elanom 431 „Mjesec“ (1998). Više od 15 godina zaredom unajmljujem jedrilice u Asti Yachting i uvijek sam zadovoljan održavanjem brodova, te omjerom cijena i kvalitete usluge.
Nikada nismo imali poteškoća na nijednom od naših jedrenja jer su brodovi uvijek profesionalno i kvalitetno tehnički održavani. Radujemo se sljedećem jedrenju u lipnju.

Do tada, srdačan pozdrav Asta timu.

Helmut Walter, skiper, Njemačka


Jürgen Breuer (54), sjeverna Njemačka
Od 2006. godine unajmljujem jedrilice samo u Asti Yachting, koja za mene predstavlja sinonim za pouzdanost i korektnost. Zašto?
- Zbog profesionalnosti, kompetentnog i usklađenog tima ljudi i servisa koji stručno brinu o održavanju brodova te uvijek spremnim servisom za intervencije u slučaju nenadanih problema na moru
- Istrošene baterije? Asta tim sa servisnim gliserom i novim baterijama dolazi na lice mjesta
- Problem s anlaserom? Dovoljan je samo poziv za intervenciju
- Zaboravili ste peraje? One vas čekaju kada dođete slijedeći put - Upit za rezervaciju van radnog vremena?

Prijateljsko booking osoblje ima smisla za pragmatizam

Jürgen Breuer (54), sjeverna Njemačka


Ario Cesaroni, Italija
Zovem se Ario Cesaroni i s obitelji živim u Desenzano del Garda (BS). Prije 10 godina prijatelj mi je bio na jedrenju u Hrvatskoj i ispričao mi je pozitivne dojmove o Asti Yachting gdje je unajmio jedrilicu. Stoga sam se za svoje prvo dvotjedno ljetno jedrenje odlučio baš za Astu Yachting.
Od tada nisam propustio svoj ljetni odmor kod njih. Iako su 'mlađi' brodovi bolji od 'starijih', u slučaju bilo kakvih problema na novijoj ili starijoj jedrilici, tim Asta Yachting mi je bio uvijek na raspolaganju i riješio bi problem profesionalno i efikasno, s maksimalnom angažiranosti, na najbolji mogući način.
Sada mogu reći da sam dobar prijatelj s osobljem na recepciji kao i s tehničkim osobljem i da svake godine s nestrpljenjem iščekujem da s obitelji ponovo jedrim.

Ario Cesaroni, Italija


Hans-Peter Trost, Königswinter, Njemačka
Unajmljujem jedrilice u Asti Yachting od 2001. godine i moje zadovoljstvo vidi se kroz moju lojalnost ovoj čarter tvrtki. Brodovi su vrlo dobro opremljeni, izvrsno održavani i cjenovno predstavljaju omjer kvalitete i novca. Posebno sam zadovoljan profesionalnošću Astinog servisa za intervencije u slučaju poteškoća na moru.
Zahvaljujući prijateljskom, brižnom i stručnom Asta timu, ovdje se uvijek osjećam dobrodošlo.

Hans-Peter Trost, Königswinter, Njemačka


Corina & Walter Pühringer, Njemačka
Ovim putem želimo se zahvaliti Asti Yachting na izvrsnoj usluzi svih proteklih godina.
Veliko HVALA timu na recepciji koji je uvijek spreman pronaći rješenja i za male i za velike probleme. Veliko HVALA i svim skipperima na gatovima, uvijek spremnima dati profesionalni savjet i ponuditi pomoć kad je potrebna.
Želimo vam daljnji uspjeh te se radujemo našem druženju i suradnji narednih godina.

Srdačan pozdrav,

Corina & Walter Pühringer, Njemačka


O nama

ASTA YACHTING Ltd.
Put Murata 1a/P.P. 255
23000 ZADAR, CROATIA

+385 (0)23 316 902
+385 (0)23 316 765
+385 (0)98 332 165
office@asta-yachting.hr

Zašto odabrati Asta Yachting?

Jednostavni postupak rezervacije Garancija najbolje cijene Profesionalni servis Eskluzivna usluga Pogodnosti za partnere

Pratite i preporučite nas

Povežite se, primajte najnovije informacije i raspravljajte o top temama jedrenja

JAM Yacht Supply

Easy Way

Hamag

Safe stay in Croatia

 

Booking Manager Silver Partner

Asta Partner Login

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.
Slažem se.