Model
od
Trajanje


Pravila privatnosti

 

Vrijede od 25. svibnja 2018.

U tvrtki Asta Yachting d.o.o. brinemo se o privatnosti vaših podataka i obvezali smo se zaštiti ih. Ova Pravila o privatnosti objašnjavaju koje informacije prikupljamo o vama i zašto, što radimo s tim informacijama i kako postupamo s tim informacijama. Kroz ova pravila, kada pišemo “Asta Yachting” ili “mi” ili “nas”, upućujemo na:

Asta Jahting d.o.o.
OIB: HR10891615207
Put Murata 1a, 23000 Zadar, Hrvatska
e-mail: info@asta-yachting.hr
Tel: +385 23 316 902

Koji je svrha ovih Pravila o privatnosti?

Ova Pravila o privatnosti (“Pravila”) uključena su u Uvjete pružanja usluge Asta Yachting i primjenjuju se na informacije koje smo dobili vašim korištenjem internet stranice Asta Yachting kako je opisano u ovim Pravilima. Pojmovi s velikim slovima koji se koriste u ovim Pravilima, a koji nisu drugačije određeni, imaju značenja navedena za te uvjete u Uvjetima pružanja usluge.

Prikupljanje i korištenje informacija

Koje informacije Asta Yachting prikuplja o meni?

Kada stupite u spregu s našom internet stranicom, prikupljamo podatke koji se, sami ili u kombinaciji s drugim podacima, mogu koristiti za identifikaciju (“Osobni podaci”). Neke od informacija koje sakupljamo pohranjuju se na način koji se ne može povezati s vama (“neosobni podaci”).

Informacije koje nam pružate kada nam pošaljete zahtjev za rezervaciju

Kada koristite naše Usluge, dragovoljno nam dajete neke osobne podatke, uključujući:

• vaš spol, ime, prezime, državljanstvo, datum rođenja, mjesto rođenja, grad/država prebivališta,
• E-mail adresa, telefonski kontakt,
• Vaša poštanska adresa,
• Broj putovnice/broj osobne iskaznice/osobni broj,
• Postavke jezika.

Ostale informacije koje prikupljamo

Prikupljamo slijedeće informacije dok koristite internet stranicu:
• Korisnički sadržaj. On se sastoji od svih tekstova, dokumenata ili drugog sadržaja ili informacija koje ste učitali, unijeli ili prenijeli na drugi način u vezi s vašom uporabom Usluga.

Automatski prikupljene informacije

Neki podaci o uređajima koje upotrebljavate za povezivanje s Asta Yachtingom i Vašom uporabom naše internet stranice automatski se prijavljuju u naše sustave, uključujući:

• Informacije o lokaciji. To je geografsko područje u kojem upotrebljavate vaše računalo i mobilne uređaje (kako je naznačeno internet protokol [IP] adresom ili sličnim identifikatorom internetskog protokola) u sprezi s našom internet stranicom, softverom i/ili uslugama.
• Podaci o korištenju. To su informacije o Asta Yachting internet stranici koju koristite i kako je koristite. Možemo također dobiti podatke od naših partnera i pružatelja usluga treće strane kako bismo analizirali kako korisnici koriste našu internet stranicu. Na primjer, znat ćemo koliko je korisnika pristupilo određenoj stranici na internet sučelju i na koje su se poveznice spojili. Koristimo ove skupne informacije kako bismo bolje razumjeli i optimizirali internet stranicu.
• Informacije o uređaju. To su podaci s vašeg računala ili mobilnog uređaja, kao što je vrsta hardvera i softvera koji koristite (na primjer, vaš operativni sustav i vrsta preglednika), kao i jedinstvene identifikatore uređaja za uređaje koji upotrebljavaju internet stranicu Asta Yachtinga.
• Kolačići. Podaci dobiveni iz kolačića opisani su u odjeljku “Da li Asta Yachting upotrebljava kolačiće?” i u našim Pravilima o kolačićima.

Kako Asta Yachting koristi moje podatke?

Mi koristimo, obrađujemo i pohranjujemo vaše podatke po potrebi kako bismo ispunili ugovor s vama za naše zakonske poslovne interese, uključujući:

• da nam pomognu upravljati našom internet stranicom, pružiti personalizirane korisničke značajke i pristupiti, obraditi transakcije, provesti istraživanja, razviti nove odlike i poboljšati odlike, algoritme i korisnost naših stranica.
• komunicirati s vama o vašem korištenju naše internet stranice, novim obavijestima o uslugama i odgovoriti na vaše zahtjeve za pružanje pomoći.
• poslati Vam izravne marketinške poruke e-pošte i posebne ponude o uslugama Asta Yachtinga, na koje se možete odjaviti u bilo kojem trenutku. Za više informacija pogledajte odjeljak pod naslovom “Da li će mi Asta Yachting slati e-poštu?” Ako se nalazite u Europskom ekonomskom području (EEA), šaljemo Vam samo marketinške podatke ako nam to dopustite u trenutku kada se prijavite se na popis biltena ili bilo koju drugu točku nakon toga.

Prikupljanje podataka vezano za proces narudžbe/odjave

Tražene informacije prikupljene od naših klijenata neće se prodavati, dijeliti ili iznajmiti na bilo koji način drugim osobama ili subjektima. Te su informacije potrebne kako bi se osigurala besplatna isporuka naručenih usluga bez poteškoća. Nakon uspješne dostave i završetka razdoblja pritužbi svi podaci postaju anonimni i zaštićeni kako bi se u potpunosti osigurala vaša privatnost.

Prikupljanje podataka vezano uz popise biltena i ankete

Asta Yachting surađuje s MailChimp pružateljem e-mail marketinga. Kako bismo bili u skladu s Zakonom o zaštiti privatnih podataka, provodimo dvostruko potvrđivanje odabira u postupku prijave na našu biltensku grupu. Osim postupka dvostrukog potvrđivanja, uvijek imate pravo otkazati prijavu na naše liste za slanje pošte i zatražiti od nas da vam pružimo informacije kada ste se prijavili i na kojim se popisima nalazite. Naš partner, MailChimp, odnosno njegov sustav omogućuje takve detaljne odgovore.

Pristup i otkrivanje informacija

Dijeli li Asta Yachting moje podatke?

Osobne podatke otkrivamo trećim osobama samo onda:

• Kad koristimo davatelje usluga koji nam pomažu u ispunjavanju potreba poslovnih aktivnosti, uključujući pružanje usluge poslužitelja, isporuku i poboljšanje naših usluga. Također koristimo davatelje usluga za određene usluge i funkcije, uključujući komunikaciju e-poštom, usluge korisničke podrške i analitiku. Ovi davatelji usluga mogu pristupiti, obraditi ili pohranjivati osobne podatke samo u skladu s našim uputama i da bi ispunili svoje obveze prema nama.
• Kad imamo vašu izričitu suglasnost za dijeljenje vaših osobnih podataka.
• Kad smatramo da je potrebno istražiti potencijalna kršenja, spriječiti ili poduzimati radnje u vezi s nezakonitim aktivnostima, sumnjivim prijevarama ili potencijalnim prijetnjama prema osobama, imovini ili sustavima s kojima poslujemo na našoj internet stranici.

Možemo javno objavljivati neosobne podatke i trećim osobama - na primjer, u javnim izvješćima o upotrebi charter usluga, partnerima koji su podložni ugovoru s nama ili kao dio izvješća o napretku kojeg možemo pružiti korisnicima.
Korištenjem kolačića pomažemo Vam dostaviti oglase za važne Asta Yachting usluge.
Asta Yachting ne dijeli vaše osobne podatke s trećim stranama kako bi im omogućio da Vam dostave svoje reklame.

Da li Asta Yachting prodaje ili iznajmljuje moje osobne podatke?

Ne, Asta Yachting ne prodaje niti iznajmljuje Vaše osobne podatke.

Koristi li Asta Yachting kolačiće?

Kolačići su male tekstualne datoteke pohranjene na vašem uređaju koje internet preglednici upotrebljavaju za isporuku prilagođenog sadržaja i pamćenje prijava i postavki računa. Asta Yachting koristi kolačiće i slične tehnologije, uključujući piksele za praćenje i internet farove, kako bi prikupio podatke o korištenju i analitičke podatke koji nam pomažu da vam omogućimo našu stranicu i/ili usluge, kao i da vam pomognemo prikazivati oglase za značajne Asta Yachting usluge kad posjećujete određene stranice na internetu i tad posjetite određene web stranice trećih strana. Za više informacija o kolačićima i kako ih Asta Yachting koristi, molimo pogledajte naša pravila o kolačićima.

Da li će mi Asta Yachting slati e-poštu?

S vremena na vrijeme možda ćemo Vas željeti kontaktirati s informacijama o najavama proizvoda, ažuriranjima usluga i posebnim ponudama. Možda Vas također budemo željeli kontaktirati s informacijama o uslugama naših poslovnih partnera. Takve komunikacije možete isključiti u bilo kojem trenutku pritiskom na poveznicu “odjavi se” koja se nalazi unutar e-pošte Asta Yachting i promjenom postavki kontakata. Svi klijenti Asta Yachting koji su barem jednom upotrebljavali naše usluge (na temelju našeg službenog ugovora o čarteru) i dalje će primati poruke vezane uz naše usluge, čak i ako se odjave s promotivnih poruka e-pošte.

Da li Asta Yachting ikad javno objavljuje bilo koje od mojih osobnih podataka ili korisničkih sadržaja?

Ne, ne dijelimo osobne podatke ili korisničke sadržaje, osim u ograničenim okolnostima opisanim u odjeljku pravila “Da li Asta Yachting dijeli moje informacije”.

Da li Asta Yachting prikuplja podatke od djece?

Asta Yachting svjesno ne prikuplja osobne podatke od djece mlađe od 13 godina. Ako utvrdimo da smo prikupili osobne podatke od djeteta mlađeg od 13 godina, poduzet ćemo razumne mjere za uklanjanje tih podataka iz naših sustava. Ako ste mlađi od 13 godina, nemojte slati nikakve osobne podatke putem internet stranice. Potičemo roditelje i zakonske skrbnike da nadziru upotrebu interneta svoje djece i pomažu u primjeni ovih pravila dajući upute svojoj djeci da nikada ne daju osobne podatke putem internet stranice bez njihove dozvole.

Pohrana, prijenos, zadržavanje i brisanje podataka

Gdje su moji podaci pohranjeni?

Informacije dostavljene tvrtki Asta Yachting bit će prenesene, obrađene i pohranjene na poslužiteljima koji se nalaze u Njemačkoj, EU. Ako objavite ili prenesete bilo kakve informacije na našu internet stranicu ili putem naše stranice, pristajete da takve informacije, uključujući osobne podatke i korisničke sadržaje, budu na poslužitelju i dostupni u EU.

Koliko su moje informacije sigurne?

Asta Yachting se zalaže za zaštitu sigurnosti vaših podataka i poduzima razumne mjere predostrožnosti kako bi se zaštitili. Međutim, ne može se jamčiti da je prijenos podataka s interneta, bez obzira da li je žični ili bežični, 100% siguran i kao rezultat toga ne možemo osigurati sigurnost podataka koje nam šaljete, uključujući osobne podatke i korisničke sadržaje; prema tome, potvrđujete da to činite na vlastiti rizik.

Koristimo standardno šifriranje kako bismo zaštitili vaše podatke u prijelazu. Obično se to naziva tehnologijom “sigurnog sloja utičnice” (“SSL-secure socket layer technology”).
Kada zaprimimo vaše podatke, štitimo ih na našim poslužiteljima pomoću kombinacije tehničkih, fizičkih i logičkih sigurnosnih mjera zaštite.
Ako Asta Yachting sazna za kršenje sigurnosnog sustava, možda ćemo Vas pokušati obavijestiti i pružiti informacije o zaštitnim mjerama, ako su dostupne, putem adrese e-pošte koju ste nam poslali ili objavljivanjem obavijesti na našoj internet stranici. Ovisno o tome gdje živite, možda imate zakonsko pravo da takve obavijesti primite u pisanom obliku.

Kako mogu izbrisati svoje osobne podatke od Asta Yachtinga?

Svoje osobne podatke možete izbrisati od Asta Yachtinga u bilo kojem trenutku stupajući u kontak s nama putem e-mail adrese info@asta-yachting.hr ili poštanske adrese
Asta Jahting d.o.o., PP 255, 23001 Zadar, Hrvatska.

Koliko dugo se osobni podaci zadržavaju?

Osobne podatke možete ukloniti iz Asta Yachtinga u bilo koje vrijeme tako da nas kontaktirate kako je gore opisano. Ipak, neke vaše osobne podatke možemo zadržati koliko god je to razumno potrebno za naše zakonske poslovne interese, uključujući otkrivanje i sprječavanje prijevara i radi ispunjavanja naših zakonskih obveza, uključujući porezne i zakonske izvještaje i obveze.

Hoće li se ova Pravila o privatnosti ikad promijeniti?

Budući da se Asta Yachting razvija, možda ćemo morati ažurirati ova Pravila kako bismo pratili promjene naše internet stranice i usluga, našeg poslovanja te zakona koji se primjenjuju na Vas i nas. Ipak, uvijek ćemo zadržati svoju obvezu poštivanja vaše privatnosti. Obavijestit ćemo Vas putem e-pošte (na Vašu posljednju unešenu adresu e-pošte) o svim materijalnim promjenama koje utječu na vaša prava prema ovoj pravilima ili objaviti bilo koje druge izmjene u ovim pravilima, zajedno s datumom njihovog stupanja na snagu. Molimo da primjetite da vaša daljnja uporaba internet stranice Asta Yachting nakon bilo kakve izmjene znači da se slažete s novim pravilima i pristajete pridržavati se istih. Ako se ne slažete s bilo kakvim promjenama u ovim pravilima i ne želite da Vaši podaci budu njima podložni, trebate nas obavijestiti slanjem e-pošte.

Kontaktirajte nas

Možete nas kontaktirati s bilo kojim pitanjima u vezi s ovim pravilima o privatnosti putem e-maila na office@asta-yachting.hr ili poštom na:

Asta Jahting d.o.o. PP 255, 23001 Zadar, Hrvatska

Posljednji put obrađeno 22.05.2018.

O nama

ASTA YACHTING Ltd.
Put Murata 1a/P.P. 255
23000 ZADAR, CROATIA

+385 (0)23 316 902
+385 (0)23 316 765
+385 (0)98 332 165
office@asta-yachting.hr

Zašto odabrati Asta Yachting?

Jednostavni postupak rezervacije Garancija najbolje cijene Profesionalni servis Eskluzivna usluga Pogodnosti za partnere

Pratite i preporučite nas

Povežite se, primajte najnovije informacije i raspravljajte o top temama jedrenja

JAM Yacht Supply

Easy Way

Hamag

Safe stay in Croatia

 

Booking Manager Silver Partner

Asta Partner Login

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.
Slažem se.