Model

Od

TrajanjeFoto natječaj
Pravila nagradnog foto natječaja: Slikaj, Objavi & Osvoji! | My Yacht Charter | Asta Yachting
Kliknite ovdje za prijavu

Foto natječaj

Pravila nagradnog foto natječaja: Slikaj, Objavi & Osvoji! | My Yacht Charter | Asta Yachting

Članak 1. - Organizator (Priređivač) nagradnog natječaja pod nazivom “Slikaj, Objavi & Osvoji“ je Asta Yachting d.o.o. sa sjedištem u Zadru, Put Murata 1a, u daljnjem tekstu Organizator. Nagradni natječaj priređuje se radi promidžbe usluga Organizatora.

Članak 2. Trajanje - Natječaj se održava od 24.07. do 01.10.2017., 12h. u tri ciklusa.

  1. Ciklus: 24.07.-30.07.2017
  2. Ciklus: 21.08.-27.08.2017
  3. Ciklus: 25.09.-30.09.2017

Pravila nagradnog natječaja bit će objavljena na službenoj Facebook stranici i web stranici Organizatora

Članak 3. Pravo sudjelovanja - U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi korisnici društvene mreže Facebook (http://www.facebook.com/) i koji su fanovi stranice Asta yachting (asta.yachting). Profil mora biti u skladu s pravilima Facebooka (http://www.facebook.com/legal/terms). U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Organizatora i ostalih tvrtki uključenih u nagradni natječaj, sa svojom užom obitelji.

Članak 4. Način sudjelovanja - Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je slijediti niže navedene korake: lajkajte nagradni post i objavite svoju fotografiju s hashtagom #myyachtcharter #mybestsailingholiday #astayachting na Facebook stranici Organizatora ili je pošaljite e-mailom na adresu info@asta-yachting.hr

Članak 5. Odluka o pobjedniku i nagrade - Žiri sastavljen od jednog djelatnika tvrtke Asta yachting d.o.o. i djelatnika tvrtke Zona Plus d.o.o., nasumično odabire 3 dobitnika, po jednog nakon svakog objavljenog ciklusa. Proglašenje dobitnika održat će se na Facebook stranici i web stranici iza 01.10.2017, po završetku natječaja.

Nagrade:
1x Tablet Lenovo TB3-850M TAB
1x Nautical pilot book '1300 maps of the Croatian Adriatic'
1x Selfie stick

Dobitnik nema pravo zahtijevati nagradu različitu od one koja je navedena u ovim pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, niti se mogu prenijeti na drugu osobu.

Članak 6. Diskvalifikacija - Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike i ukloniti komentare, ako sudionik prekrši neko od ovih pravila. Svi diskvalificirani sudionici će biti obaviješteni o svojoj diskvalifikaciji preko Facebooka.

Članak 7. Predaja nagrada - Nagrada će biti poslana na željenu adresu, a preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze Organizatora nagradnog natječaja prema dobitnicima. Ako se dobitnik ne javi Organizatoru u roku od 48 sati od slanja obavijesti o osvojenoj nagradi, gubi pravo na nagradu. Nagrada se zatim dodjeljuje sljedećem izvučenom i tako dalje sve dok se dobitnik ne odazove u roku od 48 sati. Ako je dobitnik nagrade maloljetna osoba ili osoba potpuno lišena poslovne sposobnosti, za verifikaciju dobitka, uručenje i/ili preuzimanje nagrade, uz davanje na uvid osobnog identifikacijskog dokumenta dobitnika, obvezna je prisutnost roditelja, staratelja, odnosno zakonskog zastupnika dobitnika.

Članak 8. Pravila Facebook stranice - Facebook nije odgovoran za promociju niti ima veze s istom te ga se oslobađa svake odgovornosti spram svakog pojedinog sudionika. Facebook ni na koji način ne sponzorira ili upravlja natječajem niti je natječaj ikako povezan s Facebookom te sudionik natječaja podatke ostavlja Organizatoru, a nikako Facebooku.

Članak 9. Zaštita osobnih podataka - Podnošenje podataka za ovaj nagradni natječaj je dobrovoljno. Ako sudionik smatra da je obrada baze podataka u suprotnosti sa zaštitom njegove privatnosti ili u suprotnosti sa zakonom, može se obratiti Organizatoru ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka i zatražiti objašnjenje. Organizator neće otkriti ili ustupiti podatke trećim osobama. Sudjelujući u natječaju, sudionik prihvaća i odobrava da se fotografije i podaci koje pruži, osobito e-mail, pohrane i koriste isključivo u svrhu promotivnih aktivnosti Organizatora.

Članak 10. Opće odredbe - Nakon što je dobitnik Organizatoru potvrdio svoju adresu stanovanja, Organizator preporučenom pošiljkom šalje nagradu na primljenu adresu. Dobitnik je dužan svojim potpisom ovjeriti primanje nagrade, čime kurirska služba jamči Organizatoru predaju nagrade. Ukoliko dobitnik nije dostupan na adresi stanovanja u tom trenu, dobitnik mora preuzeti nagradu u roku od 7 dana. Nakon isteka roka, dobitnik gubi pravo na preuzimanje nagrade i Organizator zadržava nagradu. Organizator nije odgovoran ako dobitnik nije dostupan zbog netočnosti podataka ili nemogućnosti uspostavljanja kontakta. Dobitnik može biti samo jedan član uže obitelji (supružnik/roditelj, dijete, brat ili sestra) i organizator zadržava pravo da od dobitnika zatraži osobne dokumente koji potvrđuju srodstvo. Također, više igrača s istim prezimenom, na istoj adresi stanovanja smatrat će se jednim dobitnikom. Nagrada nije prenosiva na drugu osobu. Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći, u kojem slučaju se oslobađa svih eventualno nastalih obveza prema sudionicima. Sudionik koji sudjeluje u promotivnom nagradnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo promjene ovih Pravila, a o tome će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni.

Kliknite ovdje za prijavu

O nama

ASTA YACHTING Ltd.
Put Murata 1a/P.P. 255
23000 ZADAR, CROATIA

+385 (0)23 316 902
+385 (0)23 316 765
+385 (0)98 332 165
info@asta-yachting.hr

Zašto odabrati Asta Yachting?

Jednostavni postupak rezervacije Garancija najbolje cijene Profesionalni servis Eskluzivna usluga Pogodnosti za partnere

Pratite i preporučite nas

Povežite se, primajte najnovije informacije i raspravljajte o top temama jedrenja

Yachtpool

JAM Yacht Supply

Current weather

N 43°55’23’’     E 15°27’22’’

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.
Slažem se.