Model

Od

TrajanjeInformacije o putovanju

Informacije o putovanju

PUTOVANJE AUTOMOBILOM
Za ulazak i vožnju po Hrvatskoj potrebni su vam Zelena karta osiguranja, važeća vozačka i prometna dozvola. Tijekom ljetnih mjeseci promet na graničnim prijelazima je gušći, što može izazvati kraće zastoje. Informacije o tome možete dobiti pri Hrvatskom autoklubu (tel. +385 1 4640800 - Hrvatski autoklub-HAK)

Benzinske crpke:
Otvorene su od 7 do 20 sati svaki dan, u ljetnoj sezoni do 22 sata. Dežurne benzinske crpke u većim gradovima i na većim međunarodnim cestama otvorene su 0-24 sata. Sve benzinske crpke prodaju: Eurosuper 95, Super 98, Eurosuper Plus 98, Normal i Euro Diesel gorivo, a u većim gradovima i plin.

Cjenik cestarine možete naći na: HAC.HR

PUTOVANJE AVIONOM
Za Zagreb možete poletjeti iz gotovo svih međunarodnih zračnih luka. A dalje prema obali možete nastaviti zrakoplovom ili odabrati neko drugo prijevozno sredstvo ili možda rent-a –car (u Zračnoj luci Zagreb prisutni su predstavnici većine rent-a-car agencija).

Zračne luke:

Posljednjih nekoliko godina, osim domaćeg avioprijevoznika, i veliki broj tzv. low cost kompanija odlučilo se za letove prema turističkim središtima Hrvatske i to uglavnom u ljetnim mjesecima.

Kompanije:

PUTOVANJE BRODOM ILI TRAJEKTOM
Jadranska obala povezana je i redovnom trajektnom linijom najvećeg domaćeg brodara (Jadrolinija) koji svakodnevno povezuje Rijeku i Split, a tri puta tjedno i Dubrovnik.

I hrvatski otoci (Cres, Lošinj, Rab, Pag, Ugljan, Dugi otok, Silba, Pašman, Iž, Prvić, Šolta, Brač, Hvar, Vis, Korčula, Lastovo, Mljet i poluotok Pelješac) su dnevno povezani brodskim i trajektnim linijama s kopnom. Osim Jadrolinije, i neki drugi brodari kao Miatours (www.miatours.hr) i Semmarina (www.sem-marina.hr) povezuju Veneciju, Anconu, Pescaru i Bari s hrvatskim gradovima.

PUTOVANJE AUTOBUSOM
Redovite međunarodne autobusne linije spajaju Hrvatsku s Austrijom, Italijom, Mađarskom, Francuskom, Njemačkom, Slovačkom, Bosnom i Hercegovinom i drugim zemljama. Ovaj način prijevoza je najjeftiniji dolazite li u Hrvatsku iz srednje Europe.

Polasci autobusa:

  • Autotrans - polasci iz Rijeke;
  • Zagreb: polasci iz Zagreba;
  • SITA Padova: Rim - Zagreb, Torino - Zagreb;
  • SAF Udine - polasci Trst - Pula, Rijeka, Split, Medjugorje;
  • Eurolines: Venecija - Trst - Medulin i Napoli - Rim - Firenze - Rijeka – Split

PUTOVANJE VLAKOM
Svi veći hrvatski gradovi (osim Dubrovnika) povezani su željezničkom mrežom, a u planu je i njena dogradnja i modernizacija. Hrvatska je povezana direktnim linijama sa Slovenijom, Austrijom, Njemačkom, Švicarskom, Francuskom, Italijom, Mađarskom, Slovačkom i Bosnom i Hercegovinom.

Eurocity i intercity vlakovi: polasci
EC "Mimara": München - Salzburg - Villach - Ljubljana - Zagreb;
IC "Croatia": Beč - Maribor - Zagreb;
IC "Sava": München - Salzburg - Villach - Ljubljana - Zagreb - Beograd;
IC "Kvarner": Budapest - Zagreb - Rijeka;
IC "Podravka": Osijek - Našice - Virovitica - Koprivnica - Zagreb;
"Olimpus": Zagreb - Beograd - Skoplje - Solun;
brzi vlak: Zürich - Zagreb.

O nama

ASTA YACHTING Ltd.
Put Murata 1a/P.P. 255
23000 ZADAR, CROATIA

+385 (0)23 316 902
+385 (0)23 316 765
+385 (0)98 332 165
info@asta-yachting.hr

Zašto odabrati Asta Yachting?

Jednostavni postupak rezervacije Garancija najbolje cijene Profesionalni servis Eskluzivna usluga Pogodnosti za partnere

Pratite i preporučite nas

Povežite se, primajte najnovije informacije i raspravljajte o top temama jedrenja

Yachtpool

JAM Yacht Supply

Current weather

N 43°55’23’’     E 15°27’22’’

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.
Slažem se.