Model
od
Trajanje


Informacije o putovanju

Informacije o putovanju

PUTOVANJE AUTOMOBILOM
Za ulazak i vožnju po Hrvatskoj potrebni su vam Zelena karta osiguranja, važeća vozačka i prometna dozvola. Tijekom ljetnih mjeseci promet na graničnim prijelazima je gušći, što može izazvati kraće zastoje. Informacije o tome možete dobiti pri Hrvatskom autoklubu (tel. +385 1 4640800 - Hrvatski autoklub-HAK)

Benzinske crpke:
Otvorene su od 7 do 20 sati svaki dan, u ljetnoj sezoni do 22 sata. Dežurne benzinske crpke u većim gradovima i na većim međunarodnim cestama otvorene su 0-24 sata. Sve benzinske crpke prodaju: Eurosuper 95, Super 98, Eurosuper Plus 98, Normal i Euro Diesel gorivo, a u većim gradovima i plin.

Cjenik cestarine možete naći na: HAC.HR

PUTOVANJE AVIONOM
Za Zagreb možete poletjeti iz gotovo svih međunarodnih zračnih luka. A dalje prema obali možete nastaviti zrakoplovom ili odabrati neko drugo prijevozno sredstvo ili možda rent-a –car (u Zračnoj luci Zagreb prisutni su predstavnici većine rent-a-car agencija).

Zračne luke:

Posljednjih nekoliko godina, osim domaćeg avioprijevoznika, i veliki broj tzv. low cost kompanija odlučilo se za letove prema turističkim središtima Hrvatske i to uglavnom u ljetnim mjesecima.

Kompanije:

PUTOVANJE BRODOM ILI TRAJEKTOM
Jadranska obala povezana je i redovnom trajektnom linijom najvećeg domaćeg brodara (Jadrolinija) koji svakodnevno povezuje Rijeku i Split, a tri puta tjedno i Dubrovnik.

I hrvatski otoci (Cres, Lošinj, Rab, Pag, Ugljan, Dugi otok, Silba, Pašman, Iž, Prvić, Šolta, Brač, Hvar, Vis, Korčula, Lastovo, Mljet i poluotok Pelješac) su dnevno povezani brodskim i trajektnim linijama s kopnom. Osim Jadrolinije, i neki drugi brodari kao Miatours (www.miatours.hr) i Semmarina (www.sem-marina.hr) povezuju Veneciju, Anconu, Pescaru i Bari s hrvatskim gradovima.

PUTOVANJE AUTOBUSOM
Redovite međunarodne autobusne linije spajaju Hrvatsku s Austrijom, Italijom, Mađarskom, Francuskom, Njemačkom, Slovačkom, Bosnom i Hercegovinom i drugim zemljama. Ovaj način prijevoza je najjeftiniji dolazite li u Hrvatsku iz srednje Europe.

Polasci autobusa:

  • Autotrans - polasci iz Rijeke;
  • Zagreb: polasci iz Zagreba;
  • SITA Padova: Rim - Zagreb, Torino - Zagreb;
  • SAF Udine - polasci Trst - Pula, Rijeka, Split, Medjugorje;
  • Eurolines: Venecija - Trst - Medulin i Napoli - Rim - Firenze - Rijeka – Split

PUTOVANJE VLAKOM
Svi veći hrvatski gradovi (osim Dubrovnika) povezani su željezničkom mrežom, a u planu je i njena dogradnja i modernizacija. Hrvatska je povezana direktnim linijama sa Slovenijom, Austrijom, Njemačkom, Švicarskom, Francuskom, Italijom, Mađarskom, Slovačkom i Bosnom i Hercegovinom.

Eurocity i intercity vlakovi: polasci
EC "Mimara": München - Salzburg - Villach - Ljubljana - Zagreb;
IC "Croatia": Beč - Maribor - Zagreb;
IC "Sava": München - Salzburg - Villach - Ljubljana - Zagreb - Beograd;
IC "Kvarner": Budapest - Zagreb - Rijeka;
IC "Podravka": Osijek - Našice - Virovitica - Koprivnica - Zagreb;
"Olimpus": Zagreb - Beograd - Skoplje - Solun;
brzi vlak: Zürich - Zagreb.

O nama

ASTA YACHTING Ltd.
Put Murata 1a/P.P. 255
23000 ZADAR, CROATIA

+385 (0)23 316 902
+385 (0)23 316 765
+385 (0)98 332 165
office@asta-yachting.hr

Zašto odabrati Asta Yachting?

Jednostavni postupak rezervacije Garancija najbolje cijene Profesionalni servis Eskluzivna usluga Pogodnosti za partnere

Pratite i preporučite nas

Povežite se, primajte najnovije informacije i raspravljajte o top temama jedrenja

JAM Yacht Supply

Easy Way

Hamag

Safe stay in Croatia

 

Booking Manager Silver Partner

Asta Partner Login

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.
Slažem se.